FasciaMethod-tunnit

Kehonhuolto ma ja to 17.30–18.30
Core ke 17.00–18.00

FasciaMethod-tunnit Hyvä Vire Studiolla ja verkossa

Pidän Hyvä Vire studiolla FasciaMethod -kehonhuolto­tunteja maanantaisin ja torstaisin kello 17.30–18.30 ja FasciaMethod Core -tunteja keskiviikkoisin klo 17.00–18.00.

Tunneilla on samaan aikaan tarjolla livetunti verkossa. Voit valita tuletko paikan päälle studiolle vai harjoitella kotona verkon kautta. Käytämme Teams -ohjelmaa.

Tunneilla käytetään vastuskuminauhaa (n. 1,5 m, medium vastus) ja faskiapalloa.

Voit maksaa osallistumisen myös liikuntamaksuvälineillä ePassi, Edenred tai Smartum.

FasciaMethod

FasciaMethod -tunnin näkökulma on kuntouttava ja tunnit sisältävät harjoituksia, jotka helpottavat yleisimpiä tuki- ja liikuntaelinoireita. Harjoittelu soveltuu kaikille ja kaiken ikäisille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. Tunti päättyy aina loppurentoutumiseen.

FasciaMethod Core -tunti

FasciaMethod Core tunti on tukilihasten vahvistamiseen ja kehon hallintaan keskittyvä kehonhuolto-tunti. Se koostuu liikepattereista, jossa liikkuvuus- ja tukilihasharjoitteet vuorottelevat. Tukilihasharjoitteet painottuvat lavan- ja olkanivelen hallintaan, keskivartalon tukeen sekä lantion ja alaraajan hallintaan. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat kehittää kehonsa liikkuvuutta, tasapainoa ja hallintaa.

Core tunnit keskiviikkoisin Hyvä Vire studiolla kello 17–18.

Hinnat

12 € / kerta 60 min.
110 € / 10 kertaa 60 min.

Valmennus sopii sekä kuntoliikkujille että urheilijoille

Harjoitteet toimivat erityisen hyvin alkulämmittelyliikkeinä ennen liikuntasuoritustasi ja tukevat palautumistasi liikunnan jälkeen.

Varaa aika yksilövalmennukseen:

Yksilövalmennus sisältää

  • alkukartoituksen ja testit
  • ohjaus ja oma ohjelma
  • kerta 120 € / 1 h 30 min
  • seuraavat kerrat 75 € / 60 min (tarpeen mukaan)

FasciaMethod-yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa saat ohjausta ja harjoitusohjelman, joiden avulla opit ylläpitämään ja kehittämään liikkuvuuttasi monipuolisesti koko keho huomioiden. Opit hallitsemaan kehoasi liikkeen aikana, ylläpitämään tasapainoa ja vähentämään lihaskireyksiäsi dynaamisen liikkeen ja täsmävenytysten avulla. Omatoimista harjoitteluasi tukee videoina saatavat harjoitteluohjeet.

Valmennus sopii erityisesti sinulle, jos koet, että kärsit jatkuvasti asentoperäisistä niska-hartiakivuista, haluat lisätä rintarangan liikkuvuutta, päästä eroon jähmeyden ja kireyden tunteesta kehossasi tai lisätä voimantuottoa ja suorituskykyäsi.

Valmennus sopii sekä kuntoliikkujille että urheilijoille

Harjoitteet toimivat erityisen hyvin alkulämmittelyliikkeinä ennen liikuntasuoritustasi ja tukevat palautumistasi liikunnan jälkeen.

Varaa aika yksilövalmennukseen:

Yksilövalmennus sisältää

  • alkukartoituksen ja testit
  • ohjaus ja oma ohjelma
  • kerta 120 € / 1 h 30 min
  • seuraavat kerrat 75 € / 60 min (tarpeen mukaan)
FasciaMethod-kehonhuoltotunnit • Hyvä Vire

FasciaMethod pienryhmässä

Voit tutustua FasciaMethod harjoitteluun pienryhmässä. Tunnit ovat tilaustunteja ja ryhmän minimikoko on kolme osallistujaa. Pienryhmätunnit maksavat 35 € / osallistuja. Pienryhmätunnin kesto on 60 min.

Työyhteisöt, yhdistykset, urheiluseurat

Teen FasciaMethod ohjauksia myös työyhteisöille, yhdistyksille, urheiluseuroille ja Tyhy-ryhmille.

Tilaustunnin kesto 1½–2 tuntia. Pyydä tarjous tilaustunnista!

Mitä on FasciaMethod

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä, joka koostuu myofaskiaalisesta liikkuvuusharjoittelusta, dynaamisesta täsmävenyttelystä kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelusta ja turvallisesta faskiakäsittelystä pallolla.

Myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu on faskialinjoja eli lihastoimintaketjuja mukailevaa dynaamista harjoittelua. Harjoittelu on rauhallista, laaja-alaista ja täysiä nivelten liikeratoja hyödyntävää. Tavoitteena on saada faskiakerrosten välistä liikettä aikaan ja sen kautta nesteyttää lihasten ja faskioiden jatkumoa, eli myofaskiaa.

Hyvä Vire

Hyvä Vire Studio

Kauppakatu 61 (2. krs)
53100 Lappeenranta

info@hyvavire.fi

040 520 7950

Suomen Yrittäjät, jäsenyritys • Hyvä Vire
Suomen Fysioterapeutit